Nieuws & events

Vanaf nu groeit onze website mee

22/02/2017

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat VIAA sinds de start in 2013 een pak werk verzet heeft. We houden jullie dan ook met regelmatige nieuwsberichten op de hoogte van onze vorderingen en nieuwe projecten. Voor de bezoekers van onze website werd het echter steeds moeilijker om het bos door de bomen te zien. Voor een pak informatie die we met jullie wilden delen was het ook zoeken naar een logische plaats. We hebben nu een oplossing:

een gloednieuwe VIAA website!

Bezoekers vinden nu vlot hun weg naar onze activiteiten, platformen en projecten en de daaruit voortvloeiende resultaten. VIAA is een genetwerkte organisatie en dat zetten we graag in de kijker. Onze nieuwe website geeft een overzicht van de verschillende Vlaamse organisaties voor wie we digitaliseren, archiveren en ontsluiten en schept een beeld van ons kennisnetwerk.

Net zoals VIAA zal ook deze nieuwe website de komende jaren blijven evolueren. Dus heb je suggesties voor de toekomst, zagen we iets over het hoofd of wil je gewoon even laten weten dat je het een toffe website vindt? Aarzel niet om jouw feedback aan ons door te geven.

We sluiten graag af met dit: bedankt aan onze partners, onze leveranciers, de Vlaamse Overheid, de VIAA sympathisanten en de makers van deze nieuwe site, Code d’OR.

Veel plezier op de nieuwe website!